DÜZCE / MERKEZ - Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesi

Düzce Lisesinden Sıfır Atık Yarışmasında Birincilik Ödülü: Asude Doğan Onurlandırıldı

Düzce'nin sıfır atık hedeflerine ulaşma çabaları, genç neslin özverisiyle zirveye taşınıyor. Düzce Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Asude Doğan, sıfır atık projesi lise kategorisinde düzenlenen yarışmada birinci olarak ilin gururu oldu.  İl Milli Eğitim Müdürü, Asude Doğan'ı başarısından dolayı tebrik ederek, çevre duyarlılığının genç nesiller arasında yaygınlaşmasının önemine vurgu yaptı. Müdür, gençlerin çevre konusunda farkındalık oluşturmasının gelecek için umut verici olduğunu belirtti.Asude Doğan, sıfır atık projesinde elde ettiği başarıyla öğrenci arkadaşlarına ve çevresine örnek olmaya devam edecek.

Bu başarı, gençlerin çevre bilincine olan katkılarının ve sıfır atık projelerine verdikleri önemin altını bir kez daha çizdi.

22-04-202422-04-202422-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 11:55 - Görüntülenme: 26